có vệt
/ˈstriːki//ˈstriːki/The origin of the word "streaky" can be traced back to the Old English word "streācan", which meant "to stretch or spread out". This word evolved into the Middle English term "streken" which referred to something that was "stretched out" or "streaked". The modern word "streaky" has its roots in this Middle English term, and it refers to something that has visible streaks or lines. In the context of food, such as bacon, the term streaky refers to the meat that has visible white fat streaks running through it. The use of the word "streaky" in this context can be traced back to the 16th century, where it was first used to describe a type of salted beef or pork that had streaks of fat. Since then, the term has remained in use to describe this particular type of meat, as well as other items that have visible streaks or lines, such as striped fabric or animal patterns. Overall, the word "streaky" is a testimony to the evolution of the English language, and how words that originate in simpler forms can evolve over time to take on entirely new meanings.
Thịt xông khói trong chiếc bánh sandwich ăn sáng này có nhiều sọc đến nỗi nó gần như tan chảy trong miệng tôi.
Sau một tuần thời tiết xấu, cuối cùng mặt trời cũng xuất hiện, để lại những tia sáng loang lổ trên vỉa hè.
Bầu trời gợn mây khi cơn bão kéo đến, báo hiệu một trận mưa lớn sắp xảy ra.
Khi nước rút, thủy triều để lại những họa tiết loang lổ trên cát, tạo nên một khung cảnh quyến rũ.
Cửa sổ bị nhòe và loang lổ, làm méo mó hình ảnh phản chiếu của cô khi cô cố gắng trấn tĩnh trước buổi thuyết trình.
Giọng cô trở nên run rẩy khi ánh đèn sân khấu chiếu vào mắt cô, khiến cô khó có thể nhìn thấy khán giả.
Lớp sơn trên gỗ giả tạo ra những vệt màu loang lổ khắp phòng giống như vệt nước do một chiếc tàu cao tốc để lại.
Người chạy đã về đích, để lại những vệt mồ hôi và sự quyết tâm phía sau.
Kính chắn gió của xe hơi loang lổ sau lần rửa gần đây, khiến cô phải nheo mắt nhìn qua ghế lái.
Đầu bếp lấy những miếng gà rán giòn từ chảo rán, phủ chúng trong lớp nước sốt đặc trưng đã làm nên tên tuổi của chúng.