Any reddish-coloured wine, typically made by fermenting the skins and the juice of (dark-skinned) grapes together.
Bất kỳ loại rượu vang màu đỏ nào, thường được làm bằng cách lên men vỏ và nước ép của nho (vỏ sẫm màu) với nhau.
rượu vang đỏ
/ˌrɛd ˈwʌɪn/Old English; earliest use found in Pseudo-Apuleius' Herbarium. From red + wine. Compare Middle Dutch rode wijn (Dutch roode wijn), Middle Low German rōtwīn, Old High German rōt-wīn (Middle High German rōt-wīn, German Rotwein), Swedish rödvin, Danish rød-vin. Compare also post-classical Latin vinum rubeum
Any reddish-coloured wine, typically made by fermenting the skins and the juice of (dark-skinned) grapes together.
Bất kỳ loại rượu vang màu đỏ nào, thường được làm bằng cách lên men vỏ và nước ép của nho (vỏ sẫm màu) với nhau.